Versión en castellano

El divendres 13 de novembre de 2015 va tenir lloc a l’Auditori de l’Enològica de Vilafranca del Penedès l’Assemblea general ordinària del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local de Barcelona de l’exercici 2015 a la que varen  assistir voltant de 140 persones.

A l’acte inaugural hi van participar la presidenta del CSITAL de Barcelona, Maria Petra Sáiz, l’Alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, el President de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor, el President de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch i l’Interventor General de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Antoni Peiret.

Mentre que l’acte de cloenda,   va comptar amb el Secretari General del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, Francesc Esteve i el  Tinent d'alcalde i regidor de Serveis Centrals i Hisenda de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Aureli Ruiz. Tots els representants institucionals varen coincidir en les seves intervencions en el paper clau que juguen els Secretaris, Interventors i Tresorers d’administració local per la seva professional i el seu compromís en favor de l’excel·lència i la transparència de les corporacions locals de Catalunya.  

Finalitzada l’Assemblea es va retre homenatge als companys que s’han jubilat l’any 2015 i es varen entregar els premis de la VII edició del Premi Ramón Massaguer i Mir, corresponents respectivament  al millor llibre  i article publicats en llengua catalana o castel·lana durant els anys 2013-2015 sobre temes relacionats amb el dret local, a  la Sra. Maria Concepción Campos per la seva obra “Manual practico para la constitución y gestión de las nuevas coporaciones”  i a la Sra.Carmen Alonso pel seu article  “Els grups polítics municipals”

A l’assemblea també hi varen assistir, representants de la Oficina antifrau de Catalunya, de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, del Consorci Administració Oberta de Catalunya, dels col·legis professionals d’Economistes de Catalunya, Censors Jurats de Comptes de Catalunya, així com altres personalitats.

Tots el punts de l'assemblea varen ser aprovats per unanimitat, podeu consultar adjunt a aquesta pàgina el programa, el recull de premsa i la documentació de l'Assemblea que va tenir per lema: SITAL # PER L’EXCEL·LÈNCIA

Notes de premsa:

Federació de municipis.

Associació catalana de municipis.

El faro de Vigo

Declaració:   

SITAL # PER L’EXCEL·LÈNCIA

Fotos de l'Assemblea

Inauguració

Desenvolupament Assemblea

Lliurament del Premi Ramon Massaguer VII edició

Menció als jubilats

Cloenda

Restaurant

Totes les fotos

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació