Alt Penedès, Anoia i Garraf

 

Entre altres qüestions, es va parlar de les dificultats pràctiques en l’aplicació de la Llei de contractes del sector públic, de la possibilitat de crear un espai en el núvol per compartir documents i de la futura assemblea general anual del Col·legi.

Els assistents, van ser: Marc Ballester (Secretari-Interventor de Torrelles de Foix, Alt Penedès), Nacho Aragonés (Secretari-Interventor d’Olivella, Garraf, i Secretari- Interventor de la Mancomunitat de Municipis de l’Alt Penedès), César Romero (Interventor de Santa Margarida i Els Monjos i Secretari-Interventor de Sant Martí Sarroca, Alt Penedès), Lídia Ruiz (Tresorera de la Mancomunitat de Municipis de l’Alt Penedès-Garraf), Jordi Gasulla (Secretari de Santa Margarida de Montbui, Anoia), Jordi Vives (Secretari-Interventor de l’agrupació Pacs-Les Cabanyes, Alt Penedès), César Flecha (Secretari-Interventor de Castellví de la Marca i de Sant Cugat Sesgarrigues, Alt Penedès), Clara Las Heras (Tresorera de Sitges, Garraf), Joan Miquel Roig (Secretari- Interventor de Calaf, Anoia), Francesc Fernández (Secretari d’Olèrdola, Alt Penedès) i Alba López (Secretària de Santa Margarida i Els Monjos, Alt Penedès).

 

Aquesta trobada era la quarta, després de les que es va fer a l’octubre de 2017 a Sitges (només amb col·legiats de l’Alt Penedès i el Garraf), a l’abril a Santa Margarida i Els Monjos (amb la incorporació ja de col·legiats de l’Anoia) i al juny a Sant Pere de Riudebitlles. Es va acordar de fer la nova trobada, ja de cara al 2019, a Orpí (Anoia).

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació