Jornada sobre la Transformació Digital i la simplificació dels permisos d'obres.

fmc simplificació

La Federació de Municipis de Catalunya  organitza  la  jornada sobre La transformació digital i la simplificació dels permisos d'obres amb la col·laboració del CSITAL Catalunya,  el Col·legi d’Aparelladors Arquitectes Tècnics i Enginyers de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el Col·legi d’Enginyers Graduats , Enginyers Tècnics Industrials Barcelona,  i Enginyers Industrials de Catalunya.

Data:  6 de novembre de 2018.

LLOC DE CELEBRACIÓ Sala d’Actes del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona Carrer Bon Pastor, 5,  1a planta Barcelona.

Podeu descarregar el programa aquí.

 

 

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació