La Federació de Municipis de Catalunya ha implantat al seu web una bústia específica per a la tramesa de mocions acordades pels ens locals

Mocions FMC

Aquest nou sistema de tramesa facilita la comunicació d’aquests acords a la nostra entitat i permetrà, com a valor afegit, que es puguin consultar aquests acords a partir d’aquesta data, a la vegada que intentem fer-ho més fàcil, més ràpid i amb menys cost.

Podeu consultar les mocions que s'han registrat al cercador: http://www.fmc.cat/mocions_ens_locals_consulta.asp

O bé trametre les mocions dels vostres ajuntaments mitjançant el formulari electrònic que trobareu a la url: http://www.fmc.cat/mocions_ens_locals_formulari.asp

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació