trobada comarcal

El passat dia 16 d’abril es va portar a terme una reunió dels col·legiats de la comarca del Vallès Oriental i l'Osona, amb una assistència de 16 companys i companyes, a la seu de l’Ajuntament de Gualba,  Can Figueras, que en aquests moments s'utilitza com a Ajuntament provisional ja que l'edifici oficial està en obres per reforma.

Això  va permetre conèixer el punt d'informació i petit museu que allà està ubicat.

Posteriorment es van dirigir a les instal·lacions del Parc Mediambiental on van dinar.

Van poder parlar de temes d'actualitat i conèixer els nous habilitats vinguts a les comarques; també es va fer saber als companys i companyes que l'actual delegat, si res no ho impedeix, marxarà a una altra comarca i es va valorar molt positivament per aclamació el nom de la candidata a substituir-lo.

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació