test

Benvolgut/da company/a,

Us fem arribar la programació de la formació FÒRUMS LOCALS que organitza el CSITAL de Barcelona per a l’any 2024 i que es composa de 5 jornades en l’àmbit jurídic i 5 jornades en l’àmbit econòmic, que s’impartiran en model híbrid en la seu del Col·legi al carrer de Girona, 48 de Barcelona.

La primera jornada d’aquest any ha sigut tot un èxit, amb una participació de més de 100 persones.  Encara podeu gaudir de les 9 jornades que queden, en vàries modalitats, tarifa senzilla, tarifa premium i tarifa especial:

  • La tarifa senzilla és per persona, no transferible, i està pensada quan la previsió és l’assistència d’una o dues persones per cada entitat local, FHN o no, col·legiades o no col·legiades, i que donarà dret a que aquella persona assisteixi, en online o en presencial, a escollir els dies abans a la celebració de la sessió concreta, a totes les jornades dels FÒRUMS LOCALS JURÍDICS I FÒRUMS LOCALS ECONÒMICS amb una única inscripció anual.
  • La tarifa premium és per entitat local i persones identificades, no transferible. S’aconsella quan la previsió és que assisteixin de tres a sis persones d’aquella mateixa entitat local, FHN o no col·legiades o no col·legiades, que com en la tarifa anterior permet l’assistència en online o en presencial, a escollir els dies abans a la celebració de la sessió concreta, a totes les jornades dels FÒRUMS LOCALS JURÍDICS I FÒRUMS LOCALS ECONÒMICS amb una única inscripció anual.
  • La tarifa especial és per entitat local i persones identificades, no transferible, quan el nombre de persones sigui superior a sis persones i que es s’acordarà, entre l’ens local i el Col·legi, les seves condicions i preu.

Per a la tarifa especial o qualsevol altre dubte o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb en Rubén Serrano, coordinador del Col·legi a través del correu electrònic (coordinacio@csital.cat) o del telèfon de la secretaria del Col·legi (932 65 51 61).

Esperem que sigui del vostre interès i us agraïm la bona resposta donada durant tots aquests anys a la proposta formativa del nostre Col·legi.

Atentament,

CSITAL BCN