Èxit de participació de l’Assemblea 2023 del CSITAL de Barcelona

Aquest any, el CSITAL de Barcelona ha celebrat la seva trobada anual més important al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa. En aquesta trobada, a més dels col·legiats, col·legiades i membres de la Junta de Govern del CSITAL de Barcelona, vam tenir l’honor de comptar amb l’assistència del Sr. David Rodríguez González (Secretari de Governs Locals i Relacions amb l’Aran) i la Sra. Mariona Homs Alsina (Segona tinent d’alcalde de Manresa).

La trobada ha servit per aprofundir en qüestions d’actualitat que afecten el col·lectiu dels secretaris, interventors i tresorers de l’Administració Local i sobre les quals el CSITAL de Barcelona continua treballant. A l’Assemblea es van aprovar els comptes de l’any 2022 i el pressupost de l’any 2024 i es van exposar les accions i projectes en matèria de formació, d’assistència al col·legiat i serveis jurídics per l’any vinent.

A més, es va celebrar una xerrada sobre el futur de la professió a càrrec del Sr. Josep Lluís González Leal (Secretari General de l’Ajuntament de Manresa), la Sra. Mariona Ribera Esparbé (Interventora de l’Ajuntament de Manresa) i la Sra. Manuela Hervás Osuna (Tresorera de l’Ajuntament de Manresa).

Finalment, es van lliurar unes distincions per les tres col·legiades que s’han jubilat aquest any: la Sra. Eloisa González Flores, la Sra. Bàrbara Minoves Coromines i la Sra. Montserrat Sensat Borràs.

Un cop finalitzada l’Assemblea, els assistents van gaudir d’una visita cultural a la Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa i a la Cova de Sant Ignasi i, per finalitzar la jornada, es va realitzar un dinar de germanor que va aplegar prop d’un centenar de persones al restaurant Oller del Mas.