El Consell Col.legis de SITAL de Catalunya davant dels fets esdevinguts el passat dia 1 d'octubre de 2017:

  • Rebutja la violència i reprova qualsevol excés en les actuacions dels cossos i forces de seguretat vers la societat civil pacifica.
  • Defensa que les actuacions policials estiguin subjectes a la legalitat i a les resolucions judicials  i siguin  proporcionals al manteniment de l'ordre públic i a la garantia dels drets fonamentals de la ciutadania.

Barcelona, 4 d'octubre  de 2017.

Arxius adjunts

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació