cursos

AL BOE de 15 de maig s'ha publicat la Resolució de 11 de maig de 2018, de l'Institut Nacional d'Administració Pública, per la qual es convoquen les jornades sobre "Els consorcis locals davant els reptes del segle XXI".

Data: 21 i 22 de juny de 2018.
Lloc celebració: Saló d'actes de l'Institut de Ciències de la Vinya i el Vi (Finca La Grajera, Autovia del Camí de Santiago EL-20 Sortida 13, 26007 Logroño).
Codi: FL18-3059-00001.
Hores lectives: 15 hores.
Nombre de places: 65.
Data límit d'inscripció: 10 de juny de 2018.
Destinataris: Funcionaris de l'Escala de funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional i altres funcionaris pertanyents a cossos i escales dels subgrups A1 i A2, i personal laboral fix assimilat, de totes les administracions públiques i empleats públics dels consorcis públics.

 

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació