Ja teniu disponible a l'oficina virtual de coordinació financera informació que creiem del vostre interès:

La nota relativa a l'obertura del procediment d'adhesió i de comunicació de necessitats financeres per a la seva cobertura en 2018 pels compartiments del Fons de Finançament a Entitats Locals (FFEELL) : Fons d'Ordenació i Fons d'Impuls Econòmic. (L'aplicació per a la presentació de sol·licituds i plans d'ajust estarà accessible a partir del 13 de juliol a les 9:00)


 

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació