L'Ajuntament de Barcelona organitza aquestes jornades per al 27 i 28 de juny, amb l'objectiu de conèixer diferents experiències i debatre sobre els riscs i avantatges de la democràcia directa, partint del convenciment que la millora de la democràcia té, en aquest àmbit, un ampli camp d’acció. A les jornades  del dia 28 de juny participarà la presidenta del CSITAL Barcelona conjuntament amb  Jordi Foz, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya i la Regidora de participació, Gala Pin, de l'Ajuntament de Barcelona per parlar del rol de les institucions.

Programa definitiu
Més informació
 

La Junta CSITAL Barcelona

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació