assembl

 

CONVOCATORIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2020

 

Benvolgut/da col·legiat/da,

Us informem que al DOGC 8.046 de data 21/1/2020 s'ha publicat l'edicte sobre convocatòria de la sessió ordinària de l'Assemblea del CSITAL Barcelona el proper dia 28 de febrer de 2020. 

Us animem a assistir a l'assemblea i a inscriure-us si encara no ho heu fet, clicant aquí

Per als companys i companyes que s'hagin apuntat, us recordem que la sessió ordinària de l'assemblea està convocada a l'Hotel Món Sant Benet (Edifici el Monestir, Sal Gran Montserrat al Camí de Sant Benet s/n) situat al municipi de Sant Fruitós de Bages, a les 10.30 hores, en primera convocatòria, i a les 11.00 hores, en segona convocatòria i qui vingui en autobús ha d'estar puntual a les 9.15 hores a la seu del CSITAL Barcelona (carrer Girona 48).

Finalitzada l'assemblea anirem a dinar al mateix hotel. 

Us hi esperem!

Junta de Govern CSITAL 

 

 

 

Aurora Corral García

Presidenta CSITAL Barcelona

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació