fhn csital

La Presidenta del CSITAL Girona, Anna Macià i la presidenta del CSITAL Catalunya,  Maria Petra Sáiz, inauguren aquesta sessió que compta amb la participació de secretaris i interventors del cos que ens aporten la seva visió sobre el RD 128/2018.

Al llarg del matí s'ha tracta les novetats referides a les funcions de secretària explicades pels nostres companys: Sr. Roger Cots Valverde, Secretari general de l’Ajuntament de Gavà i Delegat especial del CSITAL Barcelona en Administració Oberta de Catalunya i CNAATD i el Sr. Antoni Pérez Zúñiga, Secretari general de l’Ajuntament de Berga.

 

Les novetats referides a les funcions d’intervenció han sigut tractades per Maria Petra Sáiz Antón, Interventora general de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i Presidenta del CSITAL Barcelona.

 

Les novetats a les funcions de tresoreria a càrrec de: Sr. Fernando González-Santacana Martín, Tresorer de l'Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i Sra. Lourdes Juez i Bergé, Tresorera de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

I per acabar la Sra. Aurora Corral García, Secretària general de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Vicepresidenta del CSITAL Barcelona, ens ha parlat de les novetats referides a la classificació de llocs de treball, selecció i provisió, situacions administratives i règim disciplinari.

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació