Jornada sortida professionals UB

El CSITAL Catalunya - dins del cicle d'accions dirigides per la UB i adreçades als estudiant del Grau de Dret-  sota el títol  Jornades de Sortides Professionals del Grau de Dret que realitza  la Facultat de Dret de l'Universitat de Barcelona, ha estat convidat a participar en la sessió del dia 25 d’abril de 2018 sobre sortides professiónals en l'Administració Pública, la presidenta del CSITAL Catalunya, Maria Petra Sáiz Anton, participarà conjuntament amb Marta Jáuregui, en respresentació de l'Advocacia de l’Estat,  J. Pere Camino, en representació de l'Escola de l'Administració Pública de Catalunya; Arnau Formiguera, en representació del Cos Diplomàtic i  María Zamora Olmos, en representació de l'Agència Estatal  de l'Administració Tributària a Catalunya.

Programa Jornades de Sortides Professionals del Grau de Dret.

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació