administracio

Darrera publicació del Ministerio de Hacienda y Función Pública "FAQ sobre convenios recogidos en la Ley  40/2015 de 1 de octubre, de régimen jurídico del sector público"   on es dona resposta a diverses dubtes qüestions sobre els convenis a formalitzar per les entitats publiques.

Així mateix us recordem, que la publicació sobre preguntes freqüents d'octubre de 2017, referent a les Lleis 39/2015 i 40/2015 la podeu consultar a l'adreça: https://administracion.gob.es/

 

 

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació