El divendres 15 de desembre s'ha celebrat l'Assemblea general ordinària del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local de Barcelona de l’exercici  2017, l'acte s'ha dut a terme a la seu del Col.legi al carrer Girona que ha estat recentment remodelada. Com en edicions anteriors  l'Assemblea ha estat un èxit de participació.

L'acte inaugural de l'Assemblea, va anar a càrrec del Secretari de la Federació de Municipis de Catalunya, Juan Ignacio Soto; del Secretari de l'Associació Catalana de Municipis, Marc Pifarré; i la Presidenta del CSITAL Barcelona, Maria Petra Sáiz.

En les seves intervencions, Juan Ignacio Soto va destacar que els secretaris, interventors i tresorers venim de lluny, ja que la nostra professió té el seu origen en la Constitució de Cadis de 1812, ha fet front a situacions molt complexes i les funcions que desenvolupem estan plenament vigents; Mentre que Marc Pifarré assenyalà que els FHN hem estat a l'alçada en l'objectiu de treballar per donar millors serveis als ciutadans.

A l'Assemblea van assistir representants de la Sindicatura de Comptes i del sindicat UGT, en el decurs de la mateixa s'ha aprovat la memòria de gestió i la memòria econòmico-financera i l'acta de la sessió anterior i s'ha fet un petit homenatge als companys que s'han jubilat aquest any: Teresa Raurich i Josep Trullas.

Assemblea CSITAL Barcelona 2017  Assemblea CSITAL Barcelona 2017 

Assemblea CSITAL Barcelona 2017  Assemblea CSITAL Barcelona 2017 

 

Assemblea CSITAL Barcelona 2017  Assemblea CSITAL Barcelona 2017 

Assemblea CSITAL Barcelona 2017  Assemblea CSITAL Barcelona 2017 

Assemblea CSITAL Barcelona 2017  Assemblea CSITAL Barcelona 2017 

Assemblea CSITAL Barcelona 2017  Assemblea CSITAL Barcelona 2017 

Assemblea CSITAL Barcelona 2017  Assemblea CSITAL Barcelona 2017 

Assemblea CSITAL Barcelona 2017 Assemblea CSITAL Barcelona 2017

Assemblea CSITAL Barcelona 2017 Assemblea CSITAL Barcelona 2017

Assemblea CSITAL Barcelona 2017  Assemblea CSITAL Barcelona 2017 

Assemblea CSITAL Barcelona 2017 Assemblea CSITAL Barcelona 2017

Assemblea CSITAL Barcelona 2017

 

 

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació