Comunicat del Consell CSITAL Catalunya 

El Consell de SITAL de Catalunya es reafirma en el contingut íntegre del Comunicat aprovat per unanimitat per la Junta General el 10 de juliol sobre la celebració d'un referèndum el proper 1 d'octubre i, en compliment d'aquests compromisos, respecta les recents providències del Tribunal Constitucional.

 

Barcelona, 12 de setembre de 2017.

NOTA: Com sempre recordem a tots els col·legiats que el servei d'atenció al col·legiat està a la vostra disposició per qualsevol consulta a: informacio@proxymatest.es/csital i al tel. 932652338.

Arxius adjunts

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació