VII Congrès ACCID. 8 i 9 de juny de 2017

VII Congrés ACCIDEnguany ha tingut lloc la VII edició del Congrés ACCID que ha comptat amb la col·laboració del CSITAL Catalunya.

El Congrés ha estat inaugurat pel President de la Generalitat, Carles Puigdemont i Casamajó,,Jaime Alonso, Secretari General de l'IESE Business School, Oriol Amat, president de l'ACCID, Joan B Casas, Degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Daniel Faura, President del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Alfonso Llúzar , Presiden del Col·legi Oficial de Gestors Administratius i la presidenta del CSITAL Catalunya Maria Petra Sáiz Anton.

Més de 400 congressistes han participat en les 19 sessions de treball i en les diferents conferències organitzades.

La presidenta del CSITAL Catalunya ha moderat la  Conferència simultània  del dijous dia 8 de juny  a càrrec de Miguel Ángel Gimeno. Director de l'Oficina Antifrau de Catalunya.  “La gestió dels conflictes d’interès com a garantia d’imparcialitat”.

El divendres dia 9 de juny  han presidit i coordinat els companys i membres de la Junta Aurèlio Corella i Francesc Aragón, la sessió simultània de treball: "La Transparència en la informació financera en els ens locals"  a càrrec de Cèlia Argilés, Interventora Consell Comarcal del Segrià i Anna Macià,  Tresorera Ajuntament de Palamós. 

Enllaç Fotos VII Congrés ACCID i APC

Enllaç ppt sessions de treball VII Congrés ACCID i APC

 

 

Col·laboren:

 

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Ofcina Antifrau  Diputació